För säljande organisationer

Bättre säljstyrning ökar försäljningen

Total överblick i pågående försäljningsarbete är en förutsättning för att rikta och leda säljares arbete till snabbare och fler avslut med högre ordervärden. En säljchef behöver lättanvända och snabba prognosverktyg för att mäta pipelinevärde och se hur säljarna ligger till mot budget och hur de möter kommande budgetmål.

S2 CRM ger säljorganisation och management den uppsättning verktyg som krävs för fullständig insyn i situationen i ett säljande företag.

Omedelbar nytta

S2 CRM är en färdig tjänst för säljstyrning som ger en omedelbar bild av försäljningsläget. Lösningen är en Internettjänst som är lätt att använda och snabb att komma igång med. Tjänsten är från grunden framtagen av säljare för säljare.

S2 CRM är lättanvänt och kan närmast jämföras med en Internetbank. För att låta nybörjaren snabbt bli bekväm med tjänsten finns snabbguider och online-hjälp tillgängliga.

I S2 CRM blir företagets kundregister överblickbart och kunder kan snabbt fördelas över affärsområden och säljteam ner på enskilda säljare. En total bild av företagets relation till respektive kund med pågående försäljningsprocesser, liggande ordrar och aktuella händelser ges i en och samma vy.

Ett verktyg för hela organisationen

Säljchefen använder S2 CRM för att coacha sina säljare. Säljchefen kan följa hur duktiga säljarna är att hitta nya prospects.

  • För säljaren blir försäljningsarbetet mer strukturerat och effektivt med S2 CRM. Säljaren har all information om kunder och ordrar samlad på ett ställe och kan själv följa sin prestation över tiden. Det blir också lätt för säljaren att se hur han eller hon ligger till mot exempelvis uppsatta budget- och bonusmål.
  • Säljaren får ett verktyg som kan användas tillsammans med säljchefen vid coaching för att t.ex. diskutera specifika kundfall eller för att få vägledning från sin chef. Säljarens rapportering sker löpande och automatiskt istället för precis innan deadline under plågande stress. Säljaren får en klar bild över pågående försäljningsarbete och kan direkt mäta sina aktuella och kommande resultat för att sporras till bättre prestationer.
  • Säljchef eller VD kan när som helst se om ett team har mött eller kommer att möta sin budget. Med en knapptryckning skapas en försäljningsprognos för den närmaste tiden, som kan skrivas ut eller användas i en presentation.

Vi säljer videokonferenstjänster och utrustning med installationer över hela världen. S2 håller reda på säljet, kundernas system och hanterar alla kundanvändares supportcase.
- Patrik Christiansen, VD, Visual Conference Group

Kunskap alltid tillgänglig

Eftersom S2 CRM är en Internettjänst ger det ständig tillgång till uppdaterad information om den aktuella försäljningssituationen oavsett om användaren befinner sig på kontoret, på hotellet eller i hemmet.

Tjänsten är byggd för svensk företagskultur där framsteg och samarbete sätts i första rummet. S2 CRM är dessutom helt svenskspråkig och eventuella personliga supportärenden hanteras i Sverige och på svenska.

Ingen investering

S2 CRM är ingen programvara som måste köpas, installeras och underhållas. Istället för att binda företagets kapital i licenser och hårdvara erbjuder S2 CRM en prenumerationslösning med fast månadshyra per användare.

Tjänsten körs i en webbläsare på en vanlig dator med Internetförbindelse utan några krav på maskinens prestanda.

Snabbt införande

Oftast går det snabbare än en vecka att införa S2 CRM i en säljstyrka. Många kunder klarar på egen hand att införa tjänsten med hjälp av de steg-för-steg-mallar som finns att tillgå. För den som vill vara på säkra sidan tillhandahålls professionell hjälp som hjälper till med införandet och borgar för ett lyckat projekt.

De flesta användare klarar att lära sig S2 CRM på egen hand. Det finns också utbildningspaket som kan utnyttjas i samband med införande av tjänsten. S2 CRM är en nyckelfärdig lösning som ger ett säljande företag de styrverktyg som krävs för att öka försäljningen.


Nästa steg

Hör av dig till oss på S2 för att boka ett möte eller en demonstration.

E-posta till morgan.sandberg@s2.se, eller ring S2 direkt på 018-12 96 00. Fråga efter Morgan Sandberg eller en ledig säljare!

Vill du jobba med oss?

S2 har de vassaste medarbetarna och det gör
att vi växer och utvecklas. Just nu har vi rätt
bemanning, men om du vet att vi behöver just dig
så är du välkommen att höra av dig ändå.

Häng med.

Följ oss via Twitter eller Facebook!

Få utskick med det senaste inom säljstöd.

Support