Vi använder kakor (cookies) för att förbättra din upplevelse av vår webbplats. Genom att surfa vidare accepterar du dessa kakor. Läs mer
Facebook
Newsletter
Ring mig
Boka en demonstration

om s2

Erbjudande

S2 är ett webbaserat säljsystem som gör det enkelt att sälja, boka möten, prospektera och genomföra undersökningar.

Målet är att förenkla säljarbetet och att öka försäljningen. Vi lyckas genom rådgivning och ett handfast införande. Säljsystemet ger högsta träffsäkerhet genom smart marknadssegmentering och mer tid i kundsamtal med automatisk uppringning. Framtida kunder flödar in för bearbetning och resultatet kommer i lättlästa rapporter och detaljerad utdata.

Vi hjälper kort sagt våra kunder att bli bättre i sin marknadsbearbetning, med minimal administration och med fokus på effektivitet och resultat!

Historik

S2 grundades 1999 av Morgan Sandberg och Ulf Sahlin. Genombrottsaffären var med Eniros produktbolag Din Del. Affärens innehåll var att utveckla, implementera och underhålla en försäljningsplattform, för en säljstyrka på 170 säljare på arton olika lokala säljbolag i Sverige.

Femton år senare har vi gedigen kunskap om vad som gör skillnad och vi levererar S2:s säljsystem till ett stort antal väletablerade försäljningsintensiva kunder. Tillsammans har vi som arbetar på S2 över åttio års samlad erfarenhet av försäljningsintensiva företag och med åren har vi fått både kunskap om och insikt i hur vi ska hjälpa just ditt företag att bli ännu bättre.

Vision

Vi har en vision om att det ska bli lite roligare att svara i telefon.

Minns du när vi var barn och det ringde – vi sprang till telefonen och vi svarade glatt! Vi på S2 kan inte backa tiden, men vi kan definitivt göra dina säljare lugnare och mer pricksäkra i sitt säljarbete. 

Våra kunder

Säljsystemet S2 spinner på höga varvtal inom en många olika typer av företag och branscher. Den gemensamma nämnaren är sälj- och kontaktintensiva verksamheter. Vi är allra starkast inom contact center, bland köpare av contact center-tjänster och inom mixade säljorganisationer som behöver säkerställa sitt inflöde av nya prospekts. Med contact center menar vi kundcenter, kundtjänst, callcenter och telemarketing. De kan vara egna interna eller externt anlitade.

När vi frågar våra kunder varför de väljer S2 säger de ofta att skälet är vår kunskap och att vi verkligen engagerar oss i att de når ett lyckat resultat.

Kundcase If Skadeförsäkringar – Innesälj konsument
Kundcase Selecta – Prospektering fältsäljare
Kundcase Malmbron – Mötesbokning för Swedbank

Våra samarbeten

S2 grundades 1999. Över tiden har vi vaskat fram några guldföretag som smyckar oss med extra glans och som vi trivs att samarbeta med. Vi koncentrerar all energi på att leverera det bästa säljsystemet implementerat av de duktigaste medarbetarna. Där vi ser att andra aktörer har den bästa kompletterande lösningen samarbetar vi. Ett sådant område är telefoni, ett annat är digitala signaturer och ett tredje är affärsinformation. Vår idé är att ha en oberoendeställning som gör att du som kund själv kan välja, men samarbetena ger oss möjligheten att ge varma rekommendationer i välbeprövade lösningar.

Jobba med oss

S2 har de allra vassaste medarbetarna! Det gör att vi växer, utvecklas och är ett företag man trivs på. Just nu har vi rätt bemanning, men om du är intresserad och tror att vi kan få nytta av dig, din talang och din kunskap så är du välkommen att höra av dig ändå.

Skicka då ett mail till vår VD Morgan Sandberg, morgan.sandberg@s2.se eller ring honom direkt på mobilen 070-3626900.