Om S2

S2 är en svensk leverantör av ett molnbaserat högpresterande säljsystem med dialer för leadsgenerering, försäljning, mötesbokning och undersökningar.

Vi hjälper våra kunder att bli bättre i sin marknadsbearbetning för att öka försäljningen, dels genom rådgivning och dels genom att införa enkla IT-stöd med fingret på resultat, effektivitet och mindre sälj- och marknadsadministration.

S2 har sin kompetens i högkompetenta och trogna medarbetare vilket gör att vi kan kombinera specialistkunskaper inom ett brett teknikspektra och erbjuda våra kunder framtidssäkra systemlösningar som tål att utvecklas inom kundens organisation.

s2_gruppbild

Historia

S2 grundades 1999 av Morgan Sandberg och Ulf Sahlin. Genombrottsaffären var med Eniros produktbolag Din Del. Affärens innehåll var att utveckla, implementera och underhålla en försäljningsplattform, för en säljstyrka på 170 säljare på arton olika lokala säljbolag i Sverige.

Femton år senare har vi gedigen kunskap om vad som gör skillnad och vi levererar S2:s säljsystem till ett stort antal väletablerade försäljningsintensiva kunder.

Tillsammans har S2 över åttio års samlad erfarenhet av försäljningsintensiva företag och vi förstår hur vi ska använda den för att hjälpa er att bli ännu bättre.

Vill du jobba med oss?

S2 har de vassaste medarbetarna och det gör
att vi växer och utvecklas. Just nu har vi rätt
bemanning, men om du vet att vi behöver just dig
så är du välkommen att höra av dig ändå.

Häng med.

Följ oss via Twitter eller Facebook!

Få utskick med det senaste inom säljstöd.

Support